Waarom deze website?

1-1-2017 Een nieuw jaar, een nieuwe kans.

Zoals jullie misschien al weten heb ik precies 1 jaar geleden een begin gemaakt in de triathlonsport. Er is al het een en ander gebeurd en er staat nog veel meer op de planning. Zo ben ik toegelaten in de talentengroep van de NTB, heb dit jaar goede kansen op NK’s en meer! De voornaamste reden dat ik deze website heb gemaakt is dat ik jullie mee wil nemen met mijn ervaringen in de sport!

Wat kan je verwachten?

Hetgeen wat je het meeste gaat tegenkomen zijn raceverslagen. Na iedere belangrijke wedstrijd ga ik hier een raceverslag plaatsen, mijn ervaring, de uitslag en eventuele foto’s video’s. Ook komt mijn agenda met belangrijke wedstrijden online te staan. Lijkt het je leuk om te komen kijken? Op de website van het evenement staat vaak een beschrijving voor toeschouwers, bij vragen kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Kijk voor mijn volledige agenda op deze pagina
www.bartcooymans.nl/agenda

Waarom deze website?

De sociale media die er op dit moment zijn hebben niet de mogelijkheden die ik wil. Op Facebook wel een verhaal schrijven maar dan wordt het al een lange lap met tekst, saai. Instagram daarentegen heeft wel de mogelijkheid voor mooie foto’s maar daar is de tekst eronder onoverzichtelijk en niet makkelijk om te lezen.

De eigen website geeft mij de mogelijkheid om het aan te passen naar wens, wat in ruil voor jullie weer een beter beeld geeft bij de blogs die ik plaats!