Zevenheuvelenloop

20 november 2016

Waarom?

15 kilomter hardlopen over de zeven heuvelen route gelegen in de omgeving van Nijmegen/Groesbeek. Na dit jaar de uitdaging van de triathlonsport aan te zijn gegaan en een paar mooie wedstrijden (race reports volgen) te hebben gehad wordt het nu tijd om te gaan richten op seizoen 2017.

Dit ga ik doen door onder andere mijn hardloopkilometers op te schroeven om een goede basis te krijgen. Wedstrijden lopen doe ik om mezelf tussendoor te testen en op korte termijn doelen te kunnen stellen en zie ik tegelijkertijd als een luxe training gedurende deze periode in het seizoen.

De Route

Het parcours start en finisht in de stad Nijmegen waarbij het eerste en laatste gedeelte van de race door dezelfde straat zal gaan. Zodra je van start gaat en het centrum uit loopt heb je direct een lang recht stuk voor de boeg, een kilomter of vijf rechtdoor lopen tot de eerste bocht. Vanuit daar volgen twee kortere rechte stukken en net voor de 3e bocht kom je op het tien kilomterpunt. Na dit punt is het nog een paar kilomter voordat je weer in de bebouwde kom aankomt, vanuit hier is het nog een stuk rechtdoor tot de finish!

7HL Route 2016

1 thought on “Zevenheuvelenloop”